FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Mega Image finalizeaza anul 2013 cu peste 100 de deschideri

Mega Image finalizeaza anul 2013 cu peste 100 de deschideri

Mega Image va deschide, in luna decembrie 23 de magazine (6 supermarketuri Mega Image si 17 magazine de proximitate Shop&Go). In aceste conditii, retailerul belgian va ajunge, la sfarsitul lui 2013, la  296 de magazine in urma celor 104 magazine inaugurate in acest an.

Compania a deschis vineri, 13 decembrie, doua magazine Shop&Go, pe Strada Pajurei, nr. 13 si pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, precum si un magazin Mega Image, situat pe Strada Margelelor nr. 13. Sambata, retailerul belgian va mai deschide un magazin Mega Image in Chitila, pe Soseaua Banatului.

Anul acesta, Mega Image a inaugurat 37 de supermarketuri Mega Image, 66 de magazine de proximitate Shop&Go si un magazin AB Cool Food, specializat in produse congelate. Totodata, retailerul a fos nevoit sa inchida supermarketul Mega Image deschis in incinta complexului comercial Dragonul Rosu.

„Planurile de expansiune au demonstrat ca Mega Image are incredere in potentialul de dezvoltare al Romaniei si a zonei in care suntem prezenti, confirmand si in acest an, pentru a treia oara consecutiv,  pozitia de cel mai dinamic comerciant din retailul modern”, se arata intr-un comunicat al companiei.

De la inceputul anului, numarul de angajati, care lucreaza la sediul central si in magazine, a crescut cu 3.600 de persoane.

Pe parcursul anului, retailerul belgian a inaugurat doua noi concepte in Romania – Mega Image Concept Store si AB Cool Food.

„Prin magazinele Concept Store, Mega Image ofera consumatorilor un confort crescut la cumparaturi. Suprafata mare a magazinelor, decorul modern si gama de produse disponibila in magazine au rolul de a simplifica si imbunatati experienta la cumparaturi.
Prin conceptul AB Cool Food consumatorii sunt invitati sa descopere un sortiment unic de produse congelate. Acestia vor gasi o gama variata cu sute de produse, usor de pregatit de oricine, accesibile si de cea mai buna calitate. Pentru a oferi un plus de confort  consumatorilor si pentru optimizarea fluxului produselor congelate, in primul trimestru al anului 2014, AB Cool Food pregateste lansarea serviciului de livrare la domiciliu”, se mai arata in comunicat.

Fondat in 1995 de investitori greci, Mega Image a intrat in grupul belgian Delhaize incepand cu anul 200. In prezent compania  opereaza cel mai mare lant de supermarketuri din Romania.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content