FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Mega Image a finalizat transformarea a 13 magazine la Fourmi

Mega Image a finalizat transformarea a 13 magazine la Fourmi

Mega Image a finalizat transformarea celui de-al 13-lea magazin La Fourmi in Mega Image, dupa ce saptamana trecuta a redeschis doua noi magazine, informeaza un comunicat al companiei.

La finalul anului 2008, Mega Image finalizase transformarea a zece din cele 14 magazine La Fourmi achizitionate in luna Septembrie 2008. Luna aceasta a fost finalizata transformarea din La Fourmi in Mega Image a inca trei magazine: Mega Image Minis, Mega Image Oltenitei si Mega Image Norilor.

La Mega Image Minis aflat in Str. Constantin Brancusi, Nr 23, Bl T4-T5, Sector 3, avand o suprafata de vanzare de aprox. 260mp, lucrarile au fost finalizate pe 18 Iunie. La aceeasi data s-a finalizat si transformarea Mega Image Oltenitei, situat pe Soseaua Oltenitei, Nr 240, Sector 4, ce are o suprafata de vanzare de aprox. 450mp.

Pe 24 Iunie Mega Image Norilor, situat pe Str. Constantin Radulescu Motru, Nr 12, Sector 4, s-a redeschis sub o noua infatisare, pe o suprafata de vanzare de aprox. 240 mp.

Cele trei noi supermarketuri vor oferi sortimentatia magazinelor de mici dimensiuni Mega Image, respectiv aproximativ 4000 de produse, cu accent pe produse proaspete si produse de baza. Sortimentatia a fost modificata astfel incat sa se potriveasca perfect dimensiunilor magazinelor si in acelasi timp sa pastreze identitatea si focusul Mega Image. Au fost implementate si cele mai noi concepte Mega Image: precum cel de autoservire pentru mezelurile si branzeturile prefeliate si vidate sau cel de "Salata la minut" la Mega Image Norilor, unde clientii au la dispozitie un bar cu ingredientele, deja spalate si taiate, necesare prepararii unei salate proaspete la pachet.

"Suntem satisfacuti de ritmul de transformare in Mega Image a supermarketurilor achizitionate anul trecut si putem spune ca integrarea La Fourmi a fost un succes avand in vedere evolutia pozitiva a acestora dupa transformare. Ne vom focusa in continuare pe Bucuresti, prin deschiderea de noi supermaketuri si implemnetarea de noi concepte in cadrul magazinelor noastre care sa vina in intampinarea clientilor", a declarat Xavier Piesvaux, Director General Mega Image. 

Astfel, din cele 14 magazine La Fourmi a mai ramas un singur magazin sub vechea denumire: La Fourmi Marasesti, acesta urmand a fi deschis sub brandul Mega Image in a doua jumatatea a anului 2009.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content