FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Mega Image duce reteaua de proximitate la 170 de locatii

Mega Image duce reteaua de proximitate la 170 de locatii

Mega Image deschide vineri, 19 septembrie, un nou magazin sub brandul Shop&Go, in Bucuresti. Retailerul isi extinde constant reteaua de proximitate, numarul total al unitatilor Shop&Go operate fiind de 170.

  Shop&Go Gara Obor este situat pe Bulevardul Garii Obor, nr. 14, parter, sector 2, Bucuresti si are  o suprafata de vanzare de aproximativ 88 mp.    

Prin conceptul Shop&Go, Mega Image ofera posibilitatea celor care vor sa devina antreprenori sa preia un magazin Shop&Go pe care sa-l gestioneze. Mega Image pune la dispozitie experienta in retail, in timp ce persoanele interesate pot opera un astfel de magazin, fara riscurile de a incepe de la zero.

Mega Image opereaza o retea care cuprinde in prezent 345 de magazine, majoritatea amplasate in Bucuresti, sub brandurile Mega Image (174), Shop&Go (170), AB Cool Food (1). Retailerul opereaza de asemenea si „Supermarket la tine acasa”, un magazin virtual lansat in parteneriat cu platforma Emag. In anul 2013, compania a inregistrat o cifra de afaceri de 530 de milioane de euro. Mega Image face parte din Delhaize Group, retailer international infiintat in 1867 in Belgia ce opereaza in prezent pe trei continente.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content