FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Mega Image a deschis cel de-al 2-lea magazin din cele 3 programate pentru iulie

Mega Image a deschis cel de-al 2-lea magazin din cele 3 programate pentru iulie

Retailerul belgian Mega Image va deschide un nou magazin Shop&Go, situat pe Strada Sfantul Gheorghe,nr. 34, Pantelimon, judetul Ilfov. Magazinul are o suprafata de vanzare de aproximativ 120mp si este magazinul cu numarul 28 deschis sub brand-ul Shop&Go. Concept Shop&Go vine in intampinarea clientilor care doresc sa-si faca cumparaturile rapid, din imediata proximitate a locuintei sau in drum spre casa.

In plus, Mega Image ofera pe piata prin conceptul Shop&Go si posibilitatea celor care vor sa devina antreprenori sa preia un magazin Shop&Go pe care sa-l gestioneze. Mega Image pune la dispozitie experienta sa in retail, in timp ce persoanele interesate pot opera un astfel de magazin, fara riscurile de a incepe de la zero

Mega Image urmeaza sa mai deschida inca un magazin pana la finalul lunii iulie.

Fondat in 1995, Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania  cu o retea ce cuprinde 145 de supermarketuri in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Targoviste si alte orase, sub marcile Mega Image (117) si Shop&Go (28).

Vrei sa stii mai mult despre strategia retailerului belgian pentru reteaua Shop&Go? Citeste si interviul acordat de Bogdan Diculescu, Shop&Go Manager la Mega Image, revistei Magazinul Progresiv.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content