FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Mega Image a deschis al doilea Concept Store in Piata Sudului din Bucuresti

Mega Image a deschis al doilea Concept Store in Piata Sudului din Bucuresti

Mega Image a inaugurat, miercuri in Piata Sudului, cel de-al doilea Concept Store din cadrul retelei. Situat pe Soseaua Oltenitei, Nr. 208 din Bucuresti,  magazinul are o suprafata de 1.740 mp  si o parcare cu o capacitate de peste 100 de locuri.

”Mega Image Piata Sudului face parte din noua generatie de magazine Mega Image al caror obiectiv este sa ofere consumatorilor un confort crescut la cumparaturi. Suprafata mare a magazinului, decorul modern si gama de produse disponibila in magazin au rolul de a simplifica si imbunatati experienta la cumparaturi”, se arata intr-un comunicat al companiei.

Mega Image Piata Sudului are in oferta o serie de produse mai pu?in prezente in ofertele magazinelor romanesti. Astfel, raionul de fructe exotice si legume speciale ofera cherimoya sau longan (la sectiunea fructe) si morcovi violet, pak chois au radicchio trevigiano (in categoria de legume). La raionul carmangerie, macelarii stau la dispozitia cumparatorilor pentru transarea carnii pe loc. Specialitatile includ rib-eye de manzat black angus sau t-bone de manzat aged prussiana.

Raionul de peste si sushi ofera produse proaspete zilnic. Branzeturile si mezelurile internationale reprezinta raionul destinat gurmanzilor. Raionul “produse de baza speciale” ofera paste artizanale Morelli, produse marca Jamie Oliver, pateuri, sosuri si aperitive Calaciura. Sectiunea de diete speciale are in oferta produse din gama Dukan, Nutrisslim si multe altele.

Mega Image  Piata Sudului reuneste in aceeasi locatie si o serie de parteneri recunoscuti pentru calitatea produselor precum: Fru Fru, La Strada (inghetata), Al Melouk (delicii orientale), Dopo Poco (pizza), Chateau Blanc (brutarie frantuzeasca) si Ana Pan (prajituri proaspete).

Parte a retailerului belgian Delhaize Group, Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania cu o retea ce cuprinde 253 magazine, dintre care aproape 200 de magazine sunt situate in Bucuresti,, sub marcile Mega Image (152),  Shop&Go (100), AB Cool Food (1).

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content