FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Mega Image a deschis 12 supermarketuri in luna noiembrie

Mega Image a deschis 12 supermarketuri in luna noiembrie

Mega Image anunta inaugurarea a patru noi magazine in ultima zi a lunii noiembrie, doua sub brandul Shop&Go si doua supermarketuri Mega Image. Belgienii inchide astfel luna cu 12 noi supermarketuri deschise: trei Mega Image si noua Shop&Go.

Mega Image Ghermanesti, situat pe Soseaua Ghermanesti, Nr. 65, Sat Ghermanesti, Ilfov, va pune la dispozitia clientilor o sortimentatie larga de produse, intr-o suprafata de vanzare de aproximativ 600 mp, alaturi de servicii de calitate.

Mega Image Stefan cel Mare Metrou, situat pe Bulevardul Stefan cel Mare, nr. 14, Bl. 19, Sector 2, Bucuresti, va avea o suprafata de vanzare de aproximativ 210 mp.

In sortimentatia celor doua magazine se vor regasi si marcile proprii Mega Image: 365, Delhaize, Care, BIO, ECO, Le Boucher si Gusturi Romanesti.

Alaturi de cele doua magazine Mega Image, se vor deschide in aceeasi zi si doua noi magazine Shop&Go: unul va fi situat pe Soseaua Fundeni, nr. 215, Sector 2, Bucuresti si va avea o suprafata de vanzare de aproximativ 90 mp, iar cel de-al doilea va fi situat pe Strada Apusului, Nr. 29, Bl. N19, Sector 6, Bucuresti si va avea o suprafata de vanzare de aproximativ 85 mp.

Fondat in 1995, Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania  cu o retea ce cuprinde 173 de magazine in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Targoviste si alte orase, sub marcile Mega Image (123) si Shop&Go (50).

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content