FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Mega Image deschide un magazin nou dupa o pauza de o luna si jumatate

Mega Image deschide un magazin nou dupa o pauza de o luna si jumatate

Mega Image deschide vineri un magazin de proximitate Shop&Go în Bucure?ti, primul din acest an, dup? ce aproape o lun? ?i jum?tate nu a inaugurat nicio unitate, a anuntat compania.

 Noul magazin Shop&Go are o suprafata de vanzare de aproximativ 100 de mp si este situat pe strada Hatmanul Arbore 15-19, in apropiere de MME Market, un magazin de proximitate cu program non-stop (mai multe detalii despre MME Market aflati aici).

Cu deschiderea noului magazin Shop&Go, Mega Image ajunge la o retea de 297 de magazine. Pe parcursul anului 2013, reteaua Mega Image s-a extins cu 104 unitati, dintre care 37 supermarketuri Mega Image, 66 magazine de proximitate Shop&Go si un magazin sub brandul AB Cool Food.

Fondat in 1995 de investitori greci, Mega Image a intrat in grupul belgian Delhaize incepand cu anul 2004. In prezent compania  opereaza cel mai mare lant de supermarketuri din Romania. Mega Image, a inregistrat in anul 2012 o cifra de afaceri de 1,75 miliarde de lei, in crestere cu 44% fata de anul precedent. Profitul net al Mega Image a fost de 46,7 milioane de lei, conform datelor publicate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content