FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Mega Image deschide un "concept store" in centrul Capitalei

Mega Image deschide un "concept store" in centrul Capitalei

Mega Image va deschide, la sfarsitul lunii ianuarie, un „concept store” in Piata Gemeni din Bucuresti, cu o sortimentatie extinsa si accent pus pe produsele premium.  

Magazinul, situat pe Strada Vasile Lascar 108-116, este promovat prin intermediul sloganurilor „Calitate cum nu ai mai gasit!”, „Experiente de cumparaturi cum nu ai mai trait!”, „Varietate cum nu ai mai intalnit”. Mega Image va acorda mai multe premii cu ocazia deschiderii noului magazin, inclusiv un autoturism Infiniti.

Mega Image a deschis la inceputul acestui an un supermarket in incinta centrului comercial City Mall din Bucuresti. In afara magazinului din Piata Gemeni, Mega Image va mai deschide alte doua magazine în cursul lunii ianuarie.

Parte a grupului belgian Delhaize, Mega Image detine in prezent 194 de  magazine (133 supermarketuri Mega Image si 61 magazine de proximitate Shop&Go). Retailerul si-a accelerat expansiunea in 2012, an in care a deschis 36 de supermarketuri si 52 de magazine de proximitate, majoritatea in Bucuresti.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content