FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Mega Image deschide trei magazine Shop&Go

Mega Image deschide trei magazine Shop&Go

Retailerul Mega Image deschide vineri, 05 septembrie, trei magazine sub brandul Shop&Go, numarul total al unitatilor comerciale din reteaua de proximitate ajungand la 166. Doua dintre magazine au fost inaugurate in Bucuresti si unul in Constanta, astfel:

  •    Shop&Go Mantuleasa - situat pe Strada Mantuleasa nr. 22, bl. 22, parter, sector 2, Bucuresti. Magazinul are o suprafata de vanzare de aproximativ 98 mp.
  •     Shop&Go Camil Ressu – se afla pe Bulevardul Camil Ressu nr. 20, bl. B6 bis, sector 3, Bucuresti, avand o suprafata de vanzare de aproximativ 75 mp
  •      Shop&Go Ferdinand 118 – este situat pe Bulevardul Ferdinand nr. 118, bl. MTTC, Constanta. Unitatea centrala are o suprafata de vanzare de aproximativ 91 mp.

Prin conceptul Shop&Go, Mega Image ofera posibilitatea celor care vor sa devina antreprenori sa preia un magazin Shop&Go pe care sa-l gestioneze. Mega Image pune la dispozitie experienta in retail, in timp ce persoanele interesate pot opera un astfel de magazin, fara riscurile de a incepe de la zero.

Mega Image opereaza o retea care cuprinde in prezent 341 de magazine, majoritatea amplasate in Bucuresti, sub brandurile Mega Image (174), Shop&Go (166) si AB Cool Food (1). Retailerul a inaugurat recent si primul magazin virtual in parteneriat cu platforma Emag. In anul 2013, compania a inregistrat o cifra de afaceri de 530 de milioane de euro. Reteaua Mega Image este detinuta de grupul belgian Delhaize Group.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content