FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Mega Image deschide maine doua noi magazine

Mega Image deschide maine doua noi magazine

Retailerul Mega Image va deschide, miercuri, doua noi supermarketuri in Bucuresti - un magazin Mega Image si o unitate comerciala Shop&Go.

Supermarketul Mega Image din strada Romancierilor va pune la dispozitia clientilor o sortimentatie larga de produse, intr-o suprafata de vanzare de aproximativ 325mp.

Magazinul Shop&Go din strada Dumbrava Noua, va avea o suprafata de vanzare de 100mp. Conceptul Shop&Go ofera clientilor posibilitatea cumparatorilorde a-si realiza cumparaturile rapid, fiind solutia ideala pentru aprovizionarea de langa casa cu necesarul zilnic de produse.

Mega Image a mai inaugurat saptamana trecuta un magazin Shop&Go pe strada Turda, Nr.100 in sectorul 1 din Bucuresti, cu o suprafata de vanzare de 86mp.

In urma celor doua deschideri, Mega Image va ajunge la o retea de 127 magazine, cu 22 de noi unitati comerciale deschise de la inceputul acestui an, fiind cel mai mare lant de supermarketuri din Romania.

Compania detine magazine in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Targoviste si alte orase, sub marcile Mega Image (109) si Shop&Go (18).

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content