FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Mega Image deschide doua magazine in Bucuresti

Mega Image deschide doua magazine in Bucuresti

Mega Image a deschis joi, 14 august, doua magazine in Bucuresti, numarul total de unitati comerciale din retea ajungand la 328.

 

  • Shop&Go Nicolae Rosu este situat pe strada Nicolae Rosu, nr. 30 A, sector 3, Bucuresti si are o suprafata de vanzare de aproximativ 100 metri patrati.
  • Mega Image Dorobanti este situat pe Calea Dorobantilor, nr. 172-178, mezanin, corp A, sector 1, Bucuresti. Noua unitate comerciala are o suprafata de vanzare de 894 metri patrati.

„Mega Image isi extinde in mod constant reteaua de magazine, ajungand la 328 de locatii si patrunde astfel tot mai mult in proximitate, devenind unul din cei mai puternici jucatori din retail ce se aproprie din ce in ce mai mult de clienti, pe un teritoriu familiar acestora, usurandu-le astfel modul de a-si realiza cumparaturile”, se arata intr-un comunicat al companiei.

Reteaua Mega Image este detinuta de grupul belgian Delhaize si a inregistrat in anul 2013 o cifra de afaceri de 530 de milioane de euro. Retailerul opereaza in prezent 328 de magazine in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Targoviste si alte orase din tara, sub marcile Mega Image (174), Shop&Go (153) si AB Cool Food (1).

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content