FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Mega Image deschide al treilea magazin din Ploiesti

Mega Image deschide al treilea magazin din Ploiesti

Cu peste 100 de magazine in Capitala, Mega Image incepe sa isi faca simtita din ce in ce mai mult prezenta si in localitatile din zonele mai apropiate Bucurestiului. Astfel, retailerul va deschide vineri cel de-al treilea supermarket al sau din Ploiesti, unde a deschis primul supermarket in urma cu noua ani.

Noul supermarket Mega Image Doja, situat pe Strada Gheorghe Doja nr. 91-93, are o suprafata de vanzare de aproximativ 500mp, unde va pune la dispozitia clientilor o sortimentatie larga de produse.

In sortimentatia magazinului clientii vor gasi o gama variata de produse sub marcile proprii: de la produsele cu cel mai bun raport calitate-pret „365”, la produsele speciale „Delhaize”, produse ecologice „Bio”, pana la produsele cu specific romanesc „Gusturi Romanesti”.

Mega Image, companie controlata de grupul belgian Delhaize, urmeaza sa mai deschida alte trei magazine in luna iulie. Fondat in 1995, Mega Image opereaza o retea ce cuprinde 143 de supermarketuri in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Targoviste si alte orase, sub marcile Mega Image (117) si Shop&Go (26).

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content