FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Mega Image, cel mai expansiv jucator in martie

Mega Image, cel mai expansiv jucator in martie

Retailerii moderni au fost activi si in luna martie, fiind deschise 12 magazine. Daca luna trecuta germanii de la Lidl  erau cap de afis pe lista celor mai expansivi retaileri, in luna martie Mega Image ocupa aceasta pozitie cu 7 deschideri. Pe locul al doilea se situeaza Profi cu 3 magazine, urmat de Billa si Carrefour Express care au marcat cate o noua locatie.

 Mega Image a incercat sa recupereze teren in luna martie si a deschis sub brandul Shop&Go 7 magazine. De asemenea, retailerul a depasit pragul de 300 de magazine, consolindu-si astfel pozitia de cel mai mare lant de supermarketuri de pe piata din Romania in ceea ce priveste numarul de magazine.

Reteaua Profi, detinuta de fondul de investitii polonez Enterprise Investors, a deschis 3 unitati in luna martie. Orasele bifate pe harta sunt Giurgiu (unde retailerul a deschis o noua locatie la nici o saptamana de la inaugurarea primului magazin in localitate), Zarnesti si Oradea.

Billa, parte a grupului de retail german Rewe International AG,  a bifat prima deschidere din 2014 in Sebes, ridicand numarul retelei nationale la 80 de unitati. Tot cu un magazin a plusat si Carrefour, care a deschis o unitate Market in centrul comercial Winmarkt din Ramnicu Valcea, in locul supermarketului retelei locale Annabella.

Francezii de la Auchan au remodelat in martie 3 magazine Real, doua deschise sub brandul Auchan in Craiova si Deva si unul sub brandul Auchan City, in Targu-Mures. Retailerul a transformat pana acum 16 magazine din cele 20 cumparate de la grupul german Metro.

Accesati platforma www.universulderetail.ro pentru a urmari in timp real, gratuit, expansiunea retailerilor internationali in Romania.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content