FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Mega Image bifeaza o noua locatie in segmentul de proximitate

Mega Image bifeaza o noua locatie in segmentul de proximitate

Mega Image deschide miercuri, 10 septembrie, un magazin Shop&Go in judetul Ilfov, numarul total al magazinelor din reteaua de proximitate ajungand la 167.

Noua unitate comerciala este situata in Comuna Stefanestii de Jos, tarla 15, parcela 429 si are o suprafata de vanzare de 94 metri patrati.
    
"Mega Image isi extinde in mod constant reteaua de magazine, ajungand la 343 de locatii si patrunde astfel tot mai mult in proximitate, devenind unul din cei mai puternici jucatori din retail ce se aproprie din ce in ce mai mult de clienti, pe un teritoriu familiar acestora, usurandu-le astfel modul de a-si realiza cumparaturile”, se arata intr-un comunicat al companiei.

Reteaua Mega Image este detinuta de grupul belgian Delhaize. In Romania, retaierul opereaza 342 de magazine in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Targoviste si alte orase din taram sub m[rcile Mega Image (174), Shop&Go (167), AB Cool Food (1). Retailerul a inaugurat recent si primul magazin virtual in parteneriat cu platforma Emag. In anul 2013, compania a inregistrat o cifra de afaceri de 530 de milioane de euro.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content