FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Mega Image a atins targetul de deschideri anuntat pentru luna iunie

Mega Image a atins targetul de deschideri anuntat pentru luna iunie

Mega Image va deschide maine magazinul cu numarul 142 al retelei, ce va fi situat in cartierul Berceni din Bucuresti, respectiv in Soseaua Berceni, nr. 96,  sector 4. Cu aceasta noua deschidere, retailerul belgian isi atinge previziunea facuta la inceputul lunii cu privire la numarul de deschideri programat pentru luna iunie: sase noi supermarketuri, trei Mega Image si trei Shop&Go.

Cu o suprafata de vanzare de 560mp, Mega Image Monaco Tower va oferi clientilor facilitatea de a-si realiza rapid cumparaturile, furnizand o gama diversa de produse alaturi de preturi competitive si servicii de calitate. In sortimentatia magazinului clientii vor gasi o gama variata de produse sub marcile proprii: de la produsele cu cel mai bun raport calitate-pret „365”, la produsele speciale „Delhaize”, produse ecologice „Bio”, pana la produsele cu specific romanesc „Gusturi Romanesti” prin care Mega Image si-a propus sa aduca traditia mai aproape de clientii sai.

Fondat in 1995, Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania  cu o retea ce cuprinde 142 de supermarketuri in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Targoviste si alte orase, sub marcile Mega Image (116) si Shop&Go (26).

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content