FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Mega Image are un nou Supply Chain Director

Mega Image are un nou Supply Chain Director

Incepand din luna iunie 2009, Mega Image are un nou Supply Chain Director: Michael Stathakopoulos, care a preluat functia de la Wim Maris, se arata intr-un comunicat al companiei.

Dupa patru ani petrecuti in Mega Image, Wim Maris, fostul Supply Chain Director Mega Image, a decis sa se alature echipei Lion Super Indo din Indonezia, parte din Delhaize Group pe aceeasi pozitie de Supply Chain Director. Wim Maris si-a inceput colaborarea cu Mega Image in 2005 ca Director Comercial, ca apoi sa devina Director Supply Chain.
Michael Stathakopoulos, in pozitia ocupata, va gestiona intregul lant de  aprovizionare.Responsabilitatile sale vor fi concentrate catre dezvoltarea sistemului de logistica si coordonarea eforturilor comerciale ale Mega Image.

"Faptul ca m-am alaturat dinamicei echipe Mega Image este nu numai o mare oportunitate, dar si un angajament; voi utiliza cunostintele si experienta acumulata de-a lungul anilor in conducerea unor organizatii multinationale in domeniile comercial si logistica, pentru a aduce un plus de valoare, a sustine planurile de expansiune si eventual pentru a contribui la depasirea obiectivelor financiare ale companiei" a declarat Michael Stathakopoulos.

Michael Stathakopoulos s-a nascut in Grecia, a studiat in cadrul Universitatii Tehnice din Atena si a obtinut un Master in Business Administration de la Hellenic Management Association.

Inainte de a se alatura echipei Mega Image, acesta a lucrat in Grecia pentru  DHL Express (Hellas) pe pozitia de Director Comercial timp de trei ani. Michael Stathakopoulos si-a inceput cariera profesionala in cadrul Colgate-PAlmolive(Hellas) SAIC, unde pe parcursul a zece ani a detinut diverse pozitii de conducere in Vanzari si Customer Marketing. In aceste pozitii, a acumulat si experienta internationala, o anumita perioada de timp gestionand diverse proiecte de importanta majora in cadrul Colgate's European Headquarters in Paris, Franta.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content