FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Mega Image anunta 6 deschideri in luna iulie

Mega Image anunta 6 deschideri in luna iulie

Mega Image va deschide, in totla, sase supermarketuri Mega Image si magazine de proximitate Shop&Go in cursul lunii iulie. Prima unitate comerciala, un magazin Mega Image a fost inaugurat la sfarsitul saptamanii trecute pe Soseaua Afumati, Nr. 72, in orasul Voluntari, judetul Ilfov.

Mega Image Voluntari are o suprafata de aproximativ 662 mp si cinci case de marcat care vor sta la dispozitia clientilor. Magazinul pune la dispozitia clientilor o parcare proprie cu 37 de locuri.

Mega Image isi extinde in mod constant reteaua de magazine si patrunde astfel tot mai mult in proximitate, devenind unul din cei mai puternici jucatori din retail ce se aproprie din ce in ce mai mult de clienti, pe un teritoriu familiar acestora, usurandu-le astfel modul de a-si realiza cumparaturile.

Parte a grupului belgian Delhaize, Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania cu o retea ce cuprinde 233 magazine in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Targoviste si alte orase, sub marcile Mega Image (143) si Shop&Go (90).

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content