FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Maxi Market implementeaza solutia Socrate+ ERP

Maxi Market implementeaza solutia Socrate+ ERP

Maxi Market, reteaua independenta de magazine din judetul Valcea operata de Taraia 94 a decis implementarea solutiei integrate de gestiune Socrate+, furnizata de BITSoftware.

„Socrate+ este solutia perfecta pentru zona de retail, dovedindu-si calitatile in multe implementari anterioare la companii din acest segment. In plus, este un sistem modular, ce permite instalarea in functie de necesitatile utilizatorilor numai a modulelor folosite pe postul respectiv, iar nivelele de securitate existente permit accesarea restrictiva a datelor”, a precizat Cornel Iliescu, directorul general al Taraia 94.

Infiintata in 1994, SC Taraia 94 opereaza in prezent un supermarket, trei magazine alimentare, un magazin de mobila, un magazin de instalatii, scule si utilaje agricole, un magazin de menaj, incaltaminte si imbracaminte, un depozit materiale de constructii si doua restaurante.

Socrate+ ERP acopera toata activitatea comerciala si financiara a companiei, prin modulele Comenzi furnizori, Cumparari, Vanzari, Stocuri, Incasari, Plati, Contabilitate si Mijloace Fixe. Compania obtine, astfel, un control foarte bun al distribuirii informatiilor legate de nomenclatorul articolelor, politica de preturi, promotii, vanzari sau achizitii.

Socrate+ este unul din primele sisteme integrate de gestiune dezvoltat in Romania, fiind bazat pe cunoasterea aprofundata a proceselor specifice distributiei, retailului si industriei alimentare, experienta indelungata in lucrul cu aceste firme si numarul clientilor care o utilizeaza recomandand Socrate+ drept o solutie matura, ce ajuta la eficientizarea activitatii, reducerea costurilor si cresterea competitivitatii. Solutia Socrate+ a fost implementat pana acum in peste 150 de companii medii si mari din Romania.

Cu peste 19 ani de experienta, BITSoftware dezvolta si implementeaza solutii ERP, CRM si Business Intelligence (BI) care ajuta companiile din diverse industrii sa-si imbunatateasca productivitatea, prin automatizarea proceselor din companie, si sa realizeze obiectivele de crestere pe termen lung.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content