FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > MasterCard si Netopia lanseaza platforma de plati mobilPay

MasterCard si Netopia lanseaza platforma de plati mobilPay

MasterCard si Netopia lanseaza, in premiera in Romania, aplicatia mobilPay MasterCard Mobile. Aceasta este disponibila pentru telefoane inteligente cu siteme de operare iOS si Android, ulterior urmand sa fie adaugate si alte platforme. Aplicatia poate fi descarcata gratuit in Google Play si App Store si folosita pentru diverse plati, cum ar fi cele de facturi, pentru reincarcarea cartelelor preplatite sau pentru produse si servicii furnizate de comerciantii parteneri.

La momentul lansarii, aplicatia va permite plata facturilor emise de Orange Romania si reincarcarea cartelelor preplatite ale operatorilor principali de telefonie mobila. De asemenea, pe langa produsele si serviciile generale, vor exista si oferte exclusive pentru utilizatorii mobilPay MasterCard Mobile.
 
„mobilPay MasterCard Mobile este prima aplicatie de plati mobile remote din Romania cu ajutorul careia clientii posesori de carduri MasterCard pot plati cu telefonul pentru produse si servicii prezentate de comerciantii parteneri”, a declarat Gabriel Ghita, Business Development Manager CEE, MasterCard Europe.

„Vom asista la un proces prin care, treptat, telefonul mobil va lua locul portofelului. Romanii vor putea sa cumpere din ce in ce mai multe produse si sa-si achite facturile de oriunde si in cel mai simplu mod posibil, printr-o singura aplicatie, de pe telefon”, a explicat Antonio Eram, CEO Netopia mobilPay.

Dupa ce descarca aplicatia, utilizatorii trebuie sa se inregistreze, completand cateva date personale: nume, prenume, adresa de e-mail si numar de telefon. Accesul in aplicatie este securizat printr-un cod mPIN (mobile PIN) format din 6 cifre, definit initial de utilizator si solicitat de fiecare data cand acesta deschide aplicatia. Clientii pot face plati in mobilPay MasterCard Mobile cu orice card MasterCard, iar inregistrarea cardurilor este necesara o singura data.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content