FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Martin Drane noul Director General Cadbury Romania

Martin Drane noul Director General Cadbury Romania

Martin Drane a fost numit recent in functia de Director General al Cadbury Romania, preluand astfel conducerea pentru filiala locala a celui mai mare producator de dulciuri din Marea Britanie.

Noul Director General si-a petrecut mai mult de 25 de ani din cariera in functii superioare de conducere in cadrul companiei Cadbury. In acest moment se alatura echipei din Romania, venind de pe pozitia de Director General al filialei din Belgia a producatorului de dulciuri. Anterior acestei functii, Martin Drane a detinut pozitia de Director General al Monkhill, cel mai mare producator de dulciuri din Marea Britanie, detinut de compania Cadbury. 

Martin Drane vine in Romania cu o experienta semnificativa in ceea ce priveste administrarea unei afaceri in domeniul dulciurilor si al ciocolatei, dezvoltata in cadrul operatiunilor desfasurate in mai multe tari. Are o pasiune deosebita pentru industria dulciurilor si se poate lauda cu o experienta semnificativa in ceea ce priveste comertul extins dezvoltat pe baza functiilor de conducere ocupate de-a lungul timpului in cadrul activitatilor desfasurate in Marea Britanie, Europa si Asia-Pacific. 

Numirea sa a avut loc in urma deciziei lui Jose Bonito de a pleca de la conducerea Cadbury Romania. Cadbury este cea mai mare companie producatoare de dulciuri cu un portofoliu ce cuprinde produse de ciocolata, guma de mestecat si bomboane, avand ca scop principal sa dezvolte produse pe care si isi desfasoara activitatea in peste 60 de tari comercializandu-si produsele pe cele mai competitive si dinamice piete.

In Romania, Cadbury detine branduri cum ar fi: Rom, Kandia, Magura, Laura, Silvana si Sugus.

Cadbury a intrat pe piata din Romania in anul 2007. In acest moment compania are aproape 700 de angajati si face parte din marea familie Cadbury ce reuneste peste 45.000 angajati in filialele din intreaga lume.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content