FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Mars Romania are un nou sediu

Mars Romania are un nou sediu

Mars Romania si-a mutat sediul pe Calea Floreasca nr. 169A, in complexul de birouri Floreasca Business Park, corp A, etaj 2. Toate operatiunile companiei vor fi coordonate de birourile situate in noul sediu incepand cu luna aprilie 2009.

Mars Romania si-a inceput activitatea in anul 1994 si este in prezent liderul pietei locale atat pe segmentul batoanelor de ciocolata, cat si pe cel al hranei pentru animale de companie. Cunoscand una dintre cele mai rapide dezvoltari din randul companiilor FMCG de pe piata europeana, compania a devenit in scurt timp un jucator important pe piata din regiunea Europei Centrale si de Est.

„Mars Romania va avea un nou sediu corespunzator dimensiunii actuale a business-ului precum si standardelor Mars, Inc. referitoare la calitatea locului de munca si a echipamentelor aflate la dispozitia asociatilor sai. Pe parcursul celor 15 ani de cand suntem prezenti pe piata din Romania ne-am dezvoltat considerabil afacerile, in paralel cu cresterea si consolidarea echipei, astfel ca mutarea sediului era un lucru necesar”, declara Tomasz Pawlowski, Manager General Mars Romania.

Atat la nivel international cat si local, pe toate planurile de afaceri – inclusiv cu privire la amplasarea birourilor - Mars aplica o filosofie de business bazata pe cinci principii: Calitate, Responsabilitate, Eficienta, Reciprocitate si Libertate. Noul sediu Mars Romania pastreaza organizarea tip open office, o caracteristica a birourilor Mars din intreaga lume, prin care compania incurajeaza o cultura organizationala deschisa, centrata pe asociati.

Mars Romania este prezent pe piata locala cu marci precum Mars®, Snickers®, Twix®, Bounty®, Milky Way® (segmentul batoanelor de ciocolata), Pedigree®, Whiskas®, Chappi®, Kitekat®, Sheba® si Caesar® (segmentul hranei pentru animale), orezul si sosurile Uncle Ben’s®, precum si sosurile Dolmio® (segmentul produselor alimentare).

Mars Romania este parte a Mars, Incorporated - una dintre cele mai mari companii detinute de o familie, cu o cifra globala de vanzari ce depaseste 21 miliarde USD anual. Mars, Inc. are peste 230 locatii la nivel mondial, incluzand peste 100 de unitati de productie. Cu sediul central in McLean, Virginia, in Statele Unite, compania opereaza in mai mult de 65 de tari si are peste 40.000 de asociati in intreaga lume. 
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content