FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Marile lanturi vor amenaja in magazine standuri pentru comercializarea produselor traditionale romanesti

Marile lanturi vor amenaja in magazine standuri pentru comercializarea produselor traditionale romanesti

La o intalnire cu reprezentantii marilor retele de magazine, din 26 aprilie, A.N.S.V.S.A. a propus organizarea, in fiecare supermarket sau hypermarket, a unui raion sau un stand special, unde sa fie expuse spre comercializare produse traditionale specifice diferitelor regiuni ale tarii ca o modalitate de promovare a produselor traditionale romanesti.

"Astfel, vom putea oferi producatorilor de produse traditionale romanesti posibilitatea unei piete extinse, consumatorilor posibilitatea de a-si procura produse traditionale verificate sanitar - veterinar si pentru siguranta alimentelor din supermarketuri, iar retelelor de supermarketuri o diversificare a produselor comercializate, ceea ce va fi benefic pentru toti" a argumentat propunerea presedintele A.N.S.V.S.A., Marian Zlotea.

Reprezentantii retelelor supermarketurilor au fost de acord cu propunerea si s-au declarat interesati intr-o colaborare cu Autoritatea, pentru punerea in aplicare a acesteia.

La finalul intalnirii s-a stabilit ca acest gen de reuniuni, intre A.N.S.V.S.A. si reprezentanti ai conducerilor retelelor de supermarketuri, sa se organizeze cel putin trimestrial, pentru a se discuta, analiza si solutiona, prin colaborare si de comun acord, a unor aspecte care intreseaza ambele parti si, in final, consumatorul.

Intalnirea a avut loc la initiativa A.N.S.V.S.A. care a trimis invitatii urmatoarelor retele: Auchan, Carrefour, G'market, Cora, Kaufland, Mega Image, Metro Cash & Carry, Penny Market, Plus Discount, Selgros Cash & Carry, Billa, Real-Hypermarket.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content