FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Marii comercianti sunt ingrijorati de efectele unei greve prelungite a transportatorilor

Marii comercianti sunt ingrijorati de efectele unei greve prelungite a transportatorilor

Asociatia Marilor Retele Comerciale din Romania (AMRCR) isi exprima ingrijorarea in legatura cu efectele pe care le-ar putea avea  greva declansata de transportatorii de marfuri, in conditiile in care prelungirea acesteia va avea un impact atat asupra operatiunilor marilor retele comerciale cat si asupra consumatorilor, care nu se vor mai putea aproviziona in conditii de normalitate.

“In prezent, retelelele de magazine membre ale AMRCR au stocurile asigurate, insa daca greva va dura mai mult de doua zile putem anticipa ca vor aparea probleme in primul rand la produsele proaspete – legume, fructe, lapte, carne si peste, dar ulterior si stocurile celorlalte marfuri vor avea de suferit”, a declarat, intr-un comunicat, directorul executiv al AMRCR, Delia Nica.

AMRCR reuneste retelele de magazine Kaufland, Carrefour, Cora, Auchan, Billa, Mega Image, Penny Market, Lidl, Metri si Selgros, precum si alte retele de magazine de bricolaj si decoratiuni interioare.

O parte dintre transportatorii rutieri de marfuri au oprit, luni, activitatea si nu au mai trimis masini in curse. Tot in cursul zilei de ieri, portiuni de autostrazi si drumuri nationale au fost blocate de camioanele stationate, ai caror soferi au participat la protest.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content