FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Marcile companiei Edrington vor fi distribuite in Romania de BDG Import

Marcile companiei Edrington vor fi distribuite in Romania de BDG Import

BDG IMPORT SRL este din luna octombrie importatorul si distribuitorul autorizat al marcilor Edrington in Romania. Edrington Group Limited este un grup privat recunoscut la nivel international in industria bauturilor alcoolice si detine in portofoliu brandurile The Famouse Grouse, The Macallan si Highland Park, branduri pe care BDG Import le va importa si distribui si in tara noastra. 

Marcile grupului Edrington sunt unele dintre cele mai premiate si apreciate marci la nivel international, iar decizia de a selecta BDG Import pentru distributia in Romania a fost luata datorita portofoliului echilibrat al companiei, care include Jack Daniel’s, Finlandia, Remy Martin, Cointreau, Metaxa, Piper Heidsieck, Evian, Jagermeister, Corona Extra, Budweser Budvar, Laurent Perrier, Baron Philippe De Rothschild.

 „Parteneriatul semnat de BDG IMPORT SRL si Edrington Group constituie confirmarea expertizei castigate pe acest segment de piata de compania noastra in cei aproape cincisprezece ani de activitate. Mai mult, reprezinta o asigurare pentru consumatorii romani ca marcile premium si super premium pe care ei le apreciaza vor fi distribuite si pe piata din Romania in conditiile excelente cu care sunt obisnuiti”, a declarat Petru Berciu, Managing Partner BDG IMPORT SRL.

Cele trei branduri care vor fi importate de BDG Import au avut o evolutie spectaculoasa la nivel international. Aparut in 1896, The Famous Grouse este de aproape 30 de ani whisky-ul numarul 1 in Scotia. The Macallan este unul dintre cele mai apreciate whiskyuri single malt, o marca de lux adevarata, apreciata de foarte multi experti din industrie, iar whiskyul single malt Higland Park este conform aprecierii lui Peter Pacult bautura numarul 1 in lume. (F. Paul Pacult, Spirit Journal Iunie 2009)

Istoria Edrington Group incepe in 1850 cand familia Robertson infiinteaza compania in Glasgow; continuand sa opereze si astazi cu aceleasi principii ca si acum 150 de ani – integritate, independenta, implicare si inovatie, Edrigton Group este una dintre cele mai mari companii europene de pe piata de whisky, cu o cifra de afaceri pe anul financiar 2008-2009 de aproximativ 419,9 milioane £, o crestere de 44% fata de perioada precedenta.

Grupul de firme BDG Import SRL a fost infiintat in anul 1996, avand ca obiect de activitate importul si distributia de bauturi premium si superpremium, iar ambitiile pentru aceste noi produse din portofoliu sunt mari, urmand sa fie facute investitii pentru promovarea acestor branduri.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content