FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Managementul calitatii si principiile HACCP, certificate integrat, la nivelul Grupului Agricola Bacau

Managementul calitatii si principiile HACCP, certificate integrat, la nivelul Grupului Agricola Bacau

Grupul de firme Agricola Bacau a fost certificat oficial, din punct de vedere al sistemului integrat de management al calitatii si siguranta alimentelor in conformitate cu SR EN ISO 9001:2008 si Principiile HACCP, se precizeaza intr-un comunicat al companiei.

Certificarea propriu-zisa Sistemului integrat de management al calitatii si sigurantei alimentare in conformitate cu SR EN ISO 9001:2008 si Principiile HACCP a fost obtinuta ca urmare a finalizarii auditului de specialitate, realizat in decembrie 2009.

"Aceasta noua certificarea intareste faptul ca Agricola Bacau respecta exigentele de siguranta alimentara cerute de Uniunea Europeana si releva ca angajamentul managementului si politica de business sunt adoptate la nivelul Grupului de firma Agricola Bacau", a declarat Grigore Horoi, presedintele Agricola Bacau.

Spre deosebire de certificarea anterioara detinuta de producatorul bacauan, cand a fost certificat doar Sistemul de Management al Calitatii si doar pentru societatea Agricola International SA (pana in anul 2009 vanzarea tuturor produselor obtinute la firmele din grup se facea prin Agricola International),  prin rezultatele favorabile obtinute cu ocazia auditului de la sfarsitul anului trecut a fost certificat intreg Grupul de firme Agricola Bacau si, concomitent, a fost certificat si Sistemul de management al sigurantei alimentare HACCP.

Certificarea a fost emisa de catre organismul de certificare TUV HESSEN Germania - membru al asociatiei de certificare TUV CERT. Inmanarea oficiala a Certificatului a fost facuta, intr-un cadru formal, de Dr. Emil Ciobanu - Manager SYS CERT, reprezentanta TUV HESSEN - Germania in Romania. Din partea Agricola Bacau la ceremonie au participat membrii conducerii societatilor  Agricola International SA, Salbac SA, Europrod SA si Avicola Lumina Constanta SA.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content