FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Magister Software a lansat solutia de plata cu telefonul mobil prin SEQR

Magister Software a lansat solutia de plata cu telefonul mobil prin SEQR

Seamless Romania, furnizorul solutiei inovatoare de plata cu telefonul mobil SEQR, si Magister Software, dezvoltatorul platformei software pentru comercianti SmartCash RMS, au incheiat un parteneriat pentru piata locala. Astfel, din luna octombrie, toate terminalele de vanzare dotate cu SmartCash POS beneficiaza de posibilitatea de plata cu telefonul mobil prin SEQR.

Consumatorii pot utiliza aplicatia pentru achitarea cumparaturilor in magazine, supermarketuri, benzinarii, restaurante sau online. Pentru aceasta, este nevoie de parcurgerea urmatorilor pasi: descarcarea gratuita a aplicatiei pe smartphone, de pe App Store si Google Play, asocierea unuia sau mai multor conturi bancare, scanarea codului QR de la punctul de vanzare si confirmarea tranzactiei cu PIN-ul personal.Toate chitantele sunt eliberate digital si salvate in telefon. Prima banca partenera SEQR care ofera aplicatia clientilor sai este Garanti Bank.

„SEQR revolutioneaza experienta de retail atat pentru comercianti, cat si pentru cumparatori prin cea mai simpla si sigura modalitate de plata. Comerciantii beneficiaza de economii semnificative cu SEQR gratie reducerii cu 50% a costurilor de procesare a tranzactiei fata de cele aferente cardurilor. In plus, integrarea aplicatiei in sistemul de vanzare nu necesita investitii noi in echipamente“, a declarat Oana Nanulescu, Country Manager Seamless Romania. Ea a mai mentionat faptul ca SEQR este cea mai sigura solutie de plata, functionand pe platforma Seamless care opereaza 3,1 mld. de tranzactii anual, in peste 30 de tari. Comunicatiile dintre aplicatie, terminalele de vanzare si contul bancar sunt criptate si nicio informatie sensibila nu este transmisa sau stocata la comerciant. Seamless este unul dintre liderii mondiali in furnizarea de sisteme de plata cu telefonul mobil si gestioneaza peste 3,1 mil de tranzactii anual prin intermediul a 525.000 de puncte de vanzare active.

Fiind simplu de folosit, SEQR imbunatateste experienta de cumparare, contribuie la reducerea timpului petrecut la casa si implicit la cresterea traficului in magazine. Mai mult, SEQR ofera comerciantilor un canal nou de comunicare cu clientii lor, prin intermediul sectiunii de oferte a aplicatiei. Comerciantii pot folosi aceasta optiune pentru a transmite clientilor, direct pe telefon,  oferte, cupoane si pentru a crea programe de fidelizare.
„Magister Software si-a inovat continuu portofoliul de programe software pe care le dezvolta, oferind comerciantilor din Romania solutii tot mai performante pentru retail. Prin implementarea aplicatiei SEQR in platforma noastra SmartCash Retail Management System, consumatorii isi vor putea achita cumparaturile cu ajutorul unui smartphone, o alternativa convenabila si la indemana deopotriva pentru retaileri si pentru clienti, care nu mai depind de carduri si au o evidenta clara a cheltuielilor in propriul telefon. Suntem increzatori in succesul acestui nou serviciu si credem ca si retailerii clienti Magister vor realiza potentialul acestei solutii inovatoare“, a declarat Dor Bujor Padureanu, Director General Magister Software.

Solutia SmartCash Retail Management System, dezvoltata de Magister, este implementata in peste 5000 de magazine si numara o comunitate de peste 30.000 de utilizatori. Platforma se adreseaza atat comerciantilor independenti, cat si retelelor cu un numar mediu si mare de magazine, in continua expansiune si cu o larga raspandire teritoriala.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content