FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Magister lanseaza pachetul "Un magazin intr-o cutie!"

Magister lanseaza pachetul "Un magazin intr-o cutie!"

Furnizorul de solutii pentru retaileri Magister a lansat, in luna septembrie, o oferta pentru comercianti: un pachet promotional care cuprinde echipamente, software specializat, precum si instalarea si training-ul personalului, o solutie ce acopera nevoile comerciantilor independenti, mici si mijlocii.

Pachetul „Un magazin intr-o cutie!”, care ofera o reducere de aproape 50%, respectiv 2.995 lei inclusiv TVA, include un sistem PC cu monitor LCD, UPS, periferice, o casa de marcat si un cititor de coduri de bare.

Nucleul pachetului il constituie cele doua licente de software specializat pentru retail, produse de Magister. Pentru back-office, este inclusa o licenta de SmartCash Shop versiunea Compact, cu utilizare nelimitata, iar pentru front-office – SmartCash POS versiunea Professional, de asemenea cu utilizare nelimitata. Cele doua programe asigura comerciantilor managementul activitatii magazinelor, incluzand vanzarea, gestionarea stocurilor, intretinerea si organizarea catalogului de produse, a politicilor de vanzare si a informatiilor despre clienti, etichetarea,  vanzarea serviciilor PayZone direct din POS si alte functionalitati esentiale pentru un magazin performant.

Magister ofera solutii complete hard-soft pentru magazine mici sau medii, individuale sau in retea.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content