FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Maggi isi relanseaza site-ul

Maggi isi relanseaza site-ul

Maggi a relansat site-ul www.maggi.ro, un atelier de creatie in care cei pasionati de bucatarie pot experimenta lucruri noi in bucatarie. In plus, site-ul Maggi vine si cu o noutate, Maggipedia – colectia de retete, care le ofera utilizatorilor posibilitatea sa-si aleaga retetele in functie de starea de spirit.

 “In noua sa versiune, maggi.ro este o resursa valoroasa pentru oricine isi doreste sa descopere si sa experimenteze in bucatarie. Dincolo de formatul foarte prietenos, site-ul vine cu o noutate: alegerea retetelor dupa starile de spirit. Noul site maggi.ro este o sursa de inspiratie pentru utilizatorii care isi doresc sa redescopere bucuria de a gati”, a declarat Alina Constantin, Business Manager Maggi Romania.
 
Noul site Maggi Romania pastreaza, totodata, si una dintre cele mai indragite sectiuni din vechiul site: “Gateste cu ce ai in frigider”, un instrument prin care utilizatorii pot cauta retete in functie de ingredientele pe care le au la dispozitie.  

“Lansarea noului website www.maggi.ro a fost o mare dorinta a echipei si totodata o mare provocare pentru noi. Ne-am imaginat un site cat se poate de fresh, plin de vitalitate si multa emotie – traduse prin imagini de o calitate superioara si continut structurat intr-o maniera cat mai usor de utilizat si personalizat pentru oricare dintre fanii Maggi”, a declarat Roxana Florescu, Group Brand Manager Culinary.

Prezent in peste 60 de tari din intreaga lume, Maggi este unul dintre cele mai importante branduri culinare din Romania si face parte din portofoliul Nestlé, lider mondial in industria alimentara. In Romania, marca Maggieste prezenta prin Maggi Secretul Gustului, Maggi Bors, Maggi Fidelicios, Maggi Supe si Ciorbe standard si instant, Maggi Cuburi si Maggi Ideea Zilei.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content