FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Magazinele Selgros Arad si Timisoara modernizate

Magazinele Selgros Arad si Timisoara modernizate

Incepand cu 16 iunie 2010, magazinele Selgros Cash & Carry din Arad si Timisoara isi asteapta clientii cu o noua infatisare. Lucrarile de modernizare au durat aproape doua luni, timp in care programul magazinelor s-a desfasurat in conditii aproape normale. Proiectul de reamenajare al magazinelor Selgros s-a nascut in anul 2008, iar primul magazin Selgros a fost modernizat in primavara/vara 2009, cand s-au efectuat lucrari in magazinul Selgros din Cluj-Napoca.

Ideea proiectului de modernizare este optimizarea sortimentului si aranjarea articolelor in functie de traseele de cumparare in magazin, venind astfel in intampinarea obiceiurilor si dorintelor clientilor Selgros. In cadrul reamenajarii au fost acordate spatii mai mari unor categorii de marfa importante pentru clienti, categorii cu un volum mare de vanzari ca de exemplu bauturi, dulciuri, alimente de baza si detergenti. Au fost de asemenea create spatii pentru categorii de viitor cum ar fi articole Bio si de "lifestyle". Gastronomii beneficiaza de raioane speciale pentru aceasta grupa de clienti, unde gasesc necesarul lor de produse nealimentare. Zonele de intrare in magazin sunt acum mai deschise si mai prietenoase, ofera chiar si o mica zona de relaxare, iar orientarea in magazine este mai usoara. Beneficiul clientilor Selgros profesionisti este ca inca de la modernizarea magazinului din Cluj a fost luata in considerare opinia lor in privinta structurii sortimentului si a modului in care doresc sa-si faca cumparaturile. In perioada februarie/martie a acestui an a fost reamenajat magazinul Selgros din Oradea, iar pana la sfarsitul anului 2013, compania Selgros va moderniza toate magazinele existente in Romania.

Cu ocazia modernizarii magazinelor, la Selgros Arad, se va acorda Fundatiei Kinder Sofort Hilfe o sponsorizare constand intr-o masina de spalat rufe semiprofesionala si un uscator de rufe semiprofesional precum si imbracaminte si incaltaminte pentru copii. ________________________

Compania Selgros Cash & Carry este din 2001 pe piata de comert din Romania, detine la momentul actual 18 magazine in Romania si a incheiat anul 2009 cu o cifra de afaceri de 3.042.424.047 lei si un profit de 104.630.053 lei.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content