FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Magazinele Mega Image din Bucuresti si Ilfov utilizeaza exclusiv energie verde

Magazinele Mega Image din Bucuresti si Ilfov utilizeaza exclusiv energie verde

Mega Image a anuntat incheierea unui parteneriat cu Enel care ii permite sa utilizeze doar energie care provine din surse regenerabile in toate magazinele sale din Bucuresti si Ilfov, care reprezinta cea mai mare parte a unitatilor lantului de magazine controlat de grupul belgian Delhaize.

“In anul 2012, am facut primul pas in utilizarea energiei verzi in magazinele noastre, Mega Image fiind in acel moment primul lant de supermarket-uri din Romania care a investit in aceasta directie. In prezent, am reusit sa ne atingem obiectivul de a creste la maxim procentul de energie verde utilizat, iar acest rezultat demonstreaza angajamentul companiei noastre de a investi permanent in dezvoltarea sustenabila, in special in directia protectiei mediului. Suntem parte din comunitatea in care ne desfasuram activitatea si vom continua sa investim in actiuni care contribuie la mentinerea unui aer mai curat si un mediu mai putin poluat,” a declarat intr-un comunicat Xavier Piesvaux, director general Mega Image Romania.

Implicarea companiei in actiuni de responsabilitate sociala va fi sustinuta in luna mai si prin  parteneriatul cu Bucharest International Half-Marathon, care va avea loc in zilele de 17 si 18 mai, in Piata Constitutiei. Astfel, in cadrul parteneriatului, Mega Image va oferi fructe proaspete tuturor alergatorilor, un total estimat de 3 tone.  In calitate de partener al evenimentului Bucharest International Half-Marathon, Mega Image ofera tuturor pasionatilor de sport posibilitatea de a participa la un concurs dedicat prin care pot castiga una dintre cele 50 de inscrieri gratuite la cursa populara din cadrul competitiei, cu o distanta de 2.9 km. Concursul se va desfasura online in perioada 01 – 11 mai 2014 printr-o aplicatie speciala care va fi activa pe pagina de Facebook  a Mega Image.

Fondat in 1995, Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania cu o retea ce cuprinde in prezent 304 de magazine in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Targoviste si alte orase din tara, sub marcile Mega Image (168), Shop&Go (135), AB COOL FOOD (1). Mega Image isi propune sa ofere consumatorilor, in fiecare zi, servicii de calitate si o gama de produse hranitoare, sanatoase si sigure, la preturi accesibile. Mega Image face parte din Delhaize Group, retailer international infiintat in 1867 in Belgia ce opereaza in prezent pe trei continente.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content