FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Magazin Penny Market in Maramures

Magazin Penny Market in Maramures

Retailerul cu profil de discount Rewe Romania, a deschis la Borsa (judetul Maramures) cel de-al 128-lea magazin Penny Market. Noul magazin din Borsa este situat pe Str. Libertatii, are o suprafata de vanzare de circa 705 mp si dispune de 67 locuri de parcare.

Compania, parte a grupului german de retail Rewe, opereaza reteaua de magazine de tip discount Penny Market, cu 128 de magazine  si Penny Market XXL, cu sase unitati comerciale pe piata romaneasca

La nivel national, Rewe Romania a creat peste 2.700 de locuri de munca, iar ca urmare a deschiderii magazinului din Borsa au fost create – la nivel local – 17 noi locuri de munca.

Noul magazin va oferi clientilor o gama variata de produse, care acopera tot
necesarul zilnic, la cel mai bun raport calitate-pret. Principiul Penny Market se bazeaza pe achizitionarea de produse autohtone, ponderea cea mai mare in sortiment avand-o produsele alimentare. Totodata, noul magazin va avea un sortiment bogat de marci proprii, atat nationale cat si internationale.

Alaturi de gama de produse alimentare, Penny Market isi va intampina
saptamanal clientii cu oferte tematice la produse nealimentare, ca de
exemplu: articolele de uz casnic, textile, electrocasnice, papetarie, articole de joaca si de sezon.

Grupul Rewe se numara printre liderii europeni in comertul alimentar, fiind prezent in Germania, Austria, Italia, Ucraina, Ungaria, Rusia, Cehia, Romania si Bulgaria.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content