FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Lucian Marin pleaca la Coca-Cola Hellenic Italia

Lucian Marin pleaca la Coca-Cola Hellenic Italia

Dupa mai putin de doi ani in care a coordonat departamentul comercial al Coca-Cola Hellenic Romania & Moldova, Lucian Marin a fost numit Director Comercial la subsidiara din Italia a companiei producatoare de bauturi non-alcoolice. El va prelua aceasta functie de la 1 noiembrie.

Astfel, Lucian Marin se alatura echipei conduse de Sotiris Yannopoulos, un manager grec care a activat mai multi ani pe piata din Romania, el coordonand operatiunile regionale Star Foods (companie detinuta de PepsiCo) in perioada 2004-2009.
“Sunt mandru ca am fost parte din echipa CCHBC din Romania si ca voi lua cu mine in Italia aceleasi valori. Cu aceasta ocazie multumesc echipelor Sistemului Coca-Cola din Romania si, mai ales, partenerilor nostri retaileri pentru deschidere si colaborare”, a declarat Lucian Marin. Managerul s-a alaturat echipei Coca-Cola Hellenic in 2008, in rolul de Group International Accounts Director, ca parte a echipei comerciale Coca-Cola Hellenic, la nivel de grup.
In acest rol, el a fost responsabil de dezvoltarea si implementarea strategiilor pe termen lung pentru clienti internationali, la nivel de grup, colaborand cu echipe comerciale din tarile pentru care era responsabil, precum si cu directorii responsabili de clienti internationali din cadrul The Coca-Cola Company.

In 2010, Lucian Marin a fost numit Commercial Manager Romania & Moldova.
El nu este la prima experienta internationala: a facut parte din echipele Danone Romania, in calitate de National Field Sales Manager si Danone Group in calitate de Category Manager. De asemenea, a ocupat pozitii importante in companiile L’Oreal Romania si L’Oreal Group unde a detinut pozitia de Director Comercial pentru Europa Centrala si de Est.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content