FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Luana "citeste o poveste"

Luana "citeste o poveste"

Campania „Citeste o poveste” pentru Luana Popa, o fetita bolnava de hipoacuzie neurosenzoriala bilaterala profunda, a luat sfarsit cu succes, iar banii necesari implantarii au fost stransi. Totusi, campania continua prin prezentarea cazurilor altor copii care momentan nu pot auzi.  

“Multumim din suflet oamenilor speciali care au facut ca acest proiect sa gaseasca o finalitate si in acelasi timp sa ne dea speranta ca poate continua sa ajute si alti copii, multumim ca ati renuntat la cate ceva pentru dumneavoastra pentru a ajuta acest ingeras, multumim pentru timpul acordat, pentru efortul celor ce au promovat aceasta campanie, pentru miile de mailuri trimise catre listele de prieteni din calculatorul fiecaruia, pentru blogerii care au postat comentarii si care au spus povestea mai departe, multumim dansatorilor care au facut prin efortul lor sa miste o sala intreaga, multumim firmelor care intr-o perioada critica au gasit resurse sa sprijine aceasta idee”.  

Puteti citi totul despre povestea Luanei si despre povestile altor copii accesand site-ul dedicate campaniei www.citesteopoveste.com

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content