FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Livrare gratuita pe www.Carrefour-Online.ro in perioada 30 iunie – 14 iulie

Livrare gratuita pe www.Carrefour-Online.ro in perioada 30 iunie – 14 iulie

La numai o luna dupa lansarea serviciului de plata prin ramburs, Carrefour Romania extinde beneficiile pentru utilizatorii platformei Carrefour Online. Astfel, in perioada 30 iunie - 14 iulie, clientii www.Carrefour-Online.ro se vor putea bucura de livrarea gratuita a produselor la domiciliu sau la birou, indiferent de cantitatea comandata.

„La aproape un an dupa ce am lansat in premiera singurul hypermarket online din tara, si in plina aniversare a 13 ani Carrefour pe piata din Romania, am dorit sa le oferim romanilor un cadou special. Incepand de astazi si pana pe 14 iulie, ace?tia pot apela la serviciul de livrare gratuita a produselor noastre”, a declarat Radu Butufei, Director E-Commerce al Carrefour Romania.

Despre Carrefour-Online.ro:

  • Carrefour-Online.ro propune o gama variata de peste 15.000 de produse din categorii precum cele alimentare si de larg consum, electrocasnice si IT&C;
  • clientii pot alege ziua si intervalul orar pentru livrarea produselor;
  • plata se poate realiza online, prin card, sau la livrarea comenzii, ramburs;
  • livrarea la domiciliu se realizeaza pe suprafata orasului Bucuresti si zonele limitrofe;
  • Call Center-ul dedicat este disponibil 24 de ore din 24, 7 zile din 7, la numarul 0800.0800.02

 

Reteaua Carrefour numara 155 de magazine in Romania dintre care: 25 de hypermarket-uri „Carrefour”, 79 de supermarket-uri „Market”, 44 de magazine de proximitate „Express”, 6 magazine de proximitate Contact si 1 website de comert online: www.carrefour-online.ro.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content