FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Lidl si Kaufland bifeaza primele deschideri in 2014

Lidl si Kaufland bifeaza primele deschideri in 2014

Retelele Lidl si Kaufland controlate de grupul german Schwarz – unul dintre cei mai puternici retaileri din Europa - au bifat primele deschideri de pe piata romaneasca din acest an. Impreuna, cele doua lanturi de magazin au ajuns sa detina 260 de unitati comerciale in Romania.

Operatorul de hypermarketuri cu profil de discount Kaufland a deschis joi, 30 ianuarie, al doilea magazin al sau din Targu-Mures si al 90-lea din Romania. Magazinul este situat pe Strada Livezeni si are o sortimentatie de 20.000 de articole.

Discounter-ul Lidl va deshide, joi, 6 februarie, un magazin in Iasi, pe Strada Nicolina, cu o suprafata de vanzare de aproximativ 1.000 de metri patrati. Este a sasea unitate Lidl din Iasi si al 170-lea magazin al retelei din Romania.

Lidl va mai deschide, in luna februarie, alte patru magazine la Arad, Bucuresti, Popesti-Leordeni (jud. Ilfov) si Timisoara.

Potrivit topului celor mai mari retaileri, realizat de firma de consultanta de audit si consultanta Deloitte, impreuna cu Planet Retail, grupul german de retail Schwartz ocupa locul al saselea la nivel mondial, in functie de veniturile obtinute in 2012, de peste 87 de miliarde de dolari.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content