FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Lidl Romania, 2 ani de prezenta in social media si aproape un milion de fani pe Facebook

Lidl Romania, 2 ani de prezenta in social media si aproape un milion de fani pe Facebook

Lidl Romania sarbatoreste 2 ani de la inaugurarea paginii oficiale de Facebook, ocazie cu care a pregatit concursuri cu premii instant, prin care isi rasplate?te fanii. In prezent, Lidl este brandul numarul 1 in Romania, din punct de vedere al prezentei in social media. Pagina de Facebook Lidl Romania este, la nivel local, cea mai activa pagina de companie, apropiindu-se de pragul de un milion de fani, cu majoritatea fanilor provenind din orase mari precum Bucuresti, Iasi, Timisoara, Cluj, Constanta si Brasov.

”Suntem extrem de fericiti pentru rezultatele obtinute pe retelele noastre de socializare, Facebook si Twitter, in ultimii doi ani. Astazi marcam un moment important in istoria Lidl Romania si dorim sa-i rasplatim corespunzator pe toti cei care ne-au fost alaturi. Asadar, de ziua noastra, fanii primesc cadourile”, declara Georgiana Tugearu, PR Manager Lidl Romania.

Incepand de astazi si pana duminica, fanii paginii de Facebook Lidl Romania se pot inscrie in concursuri cu premii instant. Pasionatii de fotografie pot participa la competitia ”Eu si Lidl”, iar cei care apreciaza formatele video pot trimite o urare aniversara sub forma unui filmulet creativ. Toate urarile primite de la fani, in format foto sau video, vor fi incarcate pe pagina de Facebook Lidl Romania: https://www.facebook.com/lidlromania.

Lidl s-a lansat in 2011, fiind in prezent cel mai extins lant de magazine, avand cel putin un magazin in fiecare judet al tarii. Lidl are in acest moment 160 de magazine si peste 3.300 de angajati.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content