FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Lidl reia extinderea, cu un nou magazin la Oradea

Lidl reia extinderea, cu un nou magazin la Oradea

Lidl continua investitiile in Romania prin inaugurarea pe data de 10 mai a unui nou magazin in Oradea, pe strada Fabricilor nr.2, al 137-lea al retelei in Romania. Unitatea comerciala este prima inaugurata de retailerul german de la jumatatea lunii februarie.

Reteaua de discount continua concursul „3 minute de cumparaturi”, devenit deja traditie la fiecare deschidere de magazin. Astfel, in saptamana inaugurarii, toti clientii care au un cos de cumparaturi de minim 100 Lei au posibilitatea sa se inscrie la concursul „3 minute de cumparaturi”. Norocosul castigator intra in cursa contra cronometru de 3 minute in urma careia va pleca acasa cu tot ceea ce reuseste sa puna in cos.

“Lidl promoveaza cu consecventa colaborarea cu producatorii locali, multe dintre marcile de calitate comercializate in reteaua Lidl fiind produse in Romania”, se arata in comunicatul companiei.

 Avand acces direct la produse din fiecare tara in care activeaza, Lidl propune clientilor sai marci din intreaga Europa, venind direct de la producatorii din Italia, Franta, Germania, Spania si alte tari.

Lidl va continua investitiile in Romania in paralel cu crearea de noi locuri de munca la nivel national. Lidl are in prezent mai mult de 3.300 de angajati in reteaua de magazine, centrele regionale de distributie si in sediul central.

Lidl este unul dintre cele mai mari lanturi de magazine din Europa, activand in peste 20 de tari europene si avand peste 100 de centre logistice ce asigura aprovizionarea celor aproximativ 9.000 de magazine. Cu peste 170.000 de angajati, Lidl se numara printre primii 10 comercianti de produse alimentare la nivel mondial.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content