FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Lidl reia expansiunea si ajunge la 175 de magazine

Lidl reia expansiunea si ajunge la 175 de magazine

Retailerul german cu profil de discount Lidl deschide, joi, doua magazine nou construite la Craiova si Bucuresti, reteaua sa din Romania insumand in prezent 175 de unitati comerciale. Lidl nu a mai deschis magazine in Romania din luna februarie a acestui an.

Noul magazin din Craiova, situat pe Str. Maramures nr. 4, este al doilea din acest oras, are o suprafata de vanzare de aproximativ 1.200 mp si a creat la nivel local 17 noi locuri de munca. In Bucuresti, noul magazin Lidl, al 16-lea al retelei germane, se afla pe B-dul Theodor Pallady nr. 30, se intinde pe aproximativ 1.200 mp si a oferit 20 de noi locuri de munca.   

„Lidl va continua investitiile in Romania in paralel cu crearea de noi locuri de munca la nivel national. Lidl are in prezent aproximativ 3.800 de angajati in reteaua de magazine, centrele regionale de distributie si in sediul central“, se arata intr-un comunicat al companiei.

Lidl este unul dintre cele mai mari lanturi de magazine din Europa, activand in 26 de tari europene si avand peste 100 de centre logistice ce asigura aprovizionarea a peste 10.000 de magazine. Avand mai mult de 170.000 de angajati, Lidl se numara printre primii 10 comercianti de produse alimentare la nivel mondial.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content