FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Lidl lasa neacoperit nordul Bucurestiului

Lidl lasa neacoperit nordul Bucurestiului

Cu 13 magazine in Bucuresti, Lidl a acoperit destul de bine Capitala, cu exceptia nordului, care ramane in continuare fara niciun magazin al discounter-ului german.

Lidl a deschis, joi, in Valea Cascadelor, cel de-al 13-lea magazin al sau din Bucuresti si al 159-lea din tara. Magazinul este situat in sectorul 6 al Capitalei, Lidl avand unitati comerciale deschise in cinci sectoare din Bucuresti, mai putin sectorul 1 din nordul Bucurestiului, care ramane in continuare fara niciun magazin.

Constructia magazinului a durat in jur de 4-5 luni, langa acesta urmand sa fie deschis si un magazin Kaufland, care va fi inaugurat cel mai probabil pana la sfarsitul acestui an.

Lidl va ajunge saptamana viitoare la 160 de magazine operationale in Romania, odata cu deschiderea celui de-al doilea magazin al sau din Targu Mures.

Suprafata de vanzare este de 1.280 de metri patrati, cu sapte case de marcat. Cu ocazia inaugurarii, a fost deschisa temporar si o sectiune de bazar  in incinta depozitului, cu produse non-food din tematica saptamanilor anterioare.

Noul magazin are 30 de angajati, inscriindu-se in media de 25-30 de angajati pe care o au magazine Lidl din Bucuresti, mai mult decat magazinele din restul tarii. In total, in magazinele din Bucuresti, Lidl are 340 de angajati.

Marci private si saptamani tematice

Pentru Lidl, saptamanile tematice cu promotii la anumite prodse sunt un diferentioator in piata, spun reprezentantii companiei. Cea mai mare parte a produselor din sortimentatia ocazionala („in and out”) este reprezentata de marcile private.

Din totalul sortimentatiei oferite de discounterul german, 80% este reprezentat de marcile private, avand astfel cea mai mare pondere de marca proprie din retailul romanesc.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content