FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Lidl incheie luna noiembrie cu o deschidere in Bucuresti

Lidl incheie luna noiembrie cu o deschidere in Bucuresti

Lidl va deschide la sfarstiul lunii noiembrie un nou magazin in Bucuresti. Va fi cel de-al 14-lea magazin al retailerului german cu profil de discount din Capitala si al 169-lea din Romania.

De la inceputul lunii noiembrie, Lidl a inaugurat trei magazine la Alba Iulia, Iasi si Pitesti. Magazinul din Bucuresti, care urmeaza sa fie deschis pe 28 noiembrie, va fi a patra unitate comerciala deschisa de retailerul german in aceasta luna

Lidl a deschis 13 magazine de la inceputul acestui an. Retailerul si-a incetinit ritmul de expansiune fata de anul trecut, cand a deschis 26 de unitati comerciale in Romania.

Lidl are in prezent mai mult de 3.000 de angajati in reteaua de magazine, centrele regionale de distributie si in sediul central din Romania. Lidl este unul dintre cele mai mari lanturi de magazine din Europa, activand in peste 20 de tari europene si avand peste 100 de centre logistice ce asigura aprovizionarea celor aproximativ 10.000 de magazine. Cu peste 170.000 de angajati, Lidl se numara printre primii 10 comercianti de produse alimentare la nivel mondial.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content