FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Lidl incepe seria deschiderilor de toamna cu Bacau si Caracal

Lidl incepe seria deschiderilor de toamna cu Bacau si Caracal

Lidl va deschide, joi, doua magazine nou construite la Bacau si Caracal, reteaua retailerului cu profil de discount ajungand la 162 de magazine in Romania. Noile unitati se deschid pe Str. Vadul Bistritei nr.15 din Bacau si pe Str. 1 Decembrie 1918 nr. 74 in Caracal.

Magazinul din Bacau are o suprafata de vanzare de aproximativ 1200 m² si a oferit la nivel local 20 de locuri noi de munca. Magazinul din Caracal se intinde pe aproximativ 1000 m² si are 22 de angajati.   

Lidl continua concursul „3 minute de cumparaturi gratuite”, devenit deja traditie la fiecare deschidere de magazin. Astfel, in saptamana inaugurarii, toti clientii care au un cos de cumparaturi de minimum 100 lei au posibilitatea sa se inscrie la concursul „3 minute de cumparaturi gratuite”. Castigatorul intra in cursa contra cronometru de 3 minute, in urma careia va pleca acasa cu tot ceea ce reuseste sa puna in cos.

Totoadata, in perioada 12-15 septembrie, clientii cu varsta de minimum 50 de ani care isi fac cumparaturile in cele doua unitati nou deschise vor putea beneficia de un serviciu special, oferit in exclusivitate de catre Lidl. Reprezentanti ai celor doua magazine se vor afla la dispozitia clientilor, pentru a-i ajuta sa-si care sacosele de cumparaturi pana la destinatie.

Lidl are in prezent mai mult de 3.000 de angaja?i in reteaua de magazine, centrele regionale de distributie si in sediul central din Romania. Lidl este unul dintre cele mai mari lanturi de magazine din Europa, activand in peste 20 de ?ari europene si avand peste 100 de centre logistice ce asigura aprovizionarea celor aproximativ 10.000 de magazine. Cu peste 170.000 de angaja?i, Lidl se numara printre primii 10 comercian?i de produse alimentare la nivel mondial.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content