FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Lidl inaugureaza trei magazine in aceasta saptamana

Lidl inaugureaza trei magazine in aceasta saptamana

Retailerul german Lidl inaugureaza in aceasta saptamana trei magazine nou construite, reteaua sa din Romania ajungand astfel la 174 de magazine, anunta compania. Prima unitate a fost deschisa luni, 17 februarie, in Bucuresti si joi, 20 februarie, vor fi inaugurate doua magazine in Popesti Leordeni si Timisoara.

 Noul magazin din Bucuresti este situat pe bulevardul Timisoara, langa centrul comercial Plaza Romania si are o suprafata de vanzare de aproximativ 1300 mp.

Magazinele care vor fi deschise joi, 20 februarie, in Popesti Leordeni (Sos. Oltenitei, nr. 17) si Timisoara (Str. Ion Ionescu de la Brad, nr. 15 A) au o suprafata de vanzare de aproximativ 1200 mp si au oferit 25 de locuri de munca, respectiv 23.

Retailerul german Lidl, parte a grupului Schwarz, este unul dintre cele mai mari lanturi de magazine din Europa, si activeaza in peste 20 de tari europene. Lidl detine peste 100 de centre logistice care asigura aprovizionarea celor aproximativ 10.000 de magazine. Cu peste 170.000 de angajati, Lidl se numara printre primii 10 comercianti de produse alimentare la nivel mondial. In Romania, retailerul are in prezent 3.800 de angajati in reteaua de magazine, centrele regionale de distributie si in sediul central.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content