FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Lidl inaugureaza primul magazin din Miercurea Ciuc

Lidl inaugureaza primul magazin din Miercurea Ciuc

Lidl continua investitiile in Romania prin inaugurarea pe data de 20 septembrie a unui magazin nou construit, reteaua sa din Romania numarand in prezent 144 magazine. Noua unitate este amplasata in Miercurea Ciuc pe Strada Lunca Mare, nr. 26. 

In paralel cu noua deschidere, Lidl continua concursul „3 minute de cumparaturi”, devenit deja traditie la fiecare deschidere de magazin. Astfel, in saptamana inaugurarii, toti clientii care au un cos de cumparaturi de minim 100 lei au posibilitatea sa se inscrie la concursul „3 minute de cumparaturi”. Castigatorul intra in cursa contra cronometru de 3 minute in urma careia va pleca acasa cu tot ceea ce reuseste sa puna in cos. 

Lidl are in prezent mai mult de 3.000 de angajati in reteaua de magazine, centrele regionale de distributie si in sediul central. Lidl este unul dintre cele mai mari lanturi de magazine din Europa, activand in peste 20 de tari europene si avand peste 100 de centre logistice ce asigura aprovizionarea celor aproximativ 9.000 de magazine. Cu peste 170.000 de angajati, Lidl se numara printre primii 10 comercianti de produse alimentare la nivel mondial.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content