FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Lidl, doua magazine deschise in prima jumatate a lunii octombrie

Lidl, doua magazine deschise in prima jumatate a lunii octombrie

Lidl bifeaza doua deschideri in prima jumatate a lunii octombrie, reteaua de magazine de discount ajungand astfel la 146 de unitati comerciale pe piata romaneasca.

Primul magazin a fost  deschis pe data de 4 octombrie la Sighetu Marmatiei pe Strada Bogdan Voda nr. 74-84, iar cea de-a doua unitate va fi deschisa joi, 11 octombrie, la Timisoara pe Strada Budai Deleanu nr. 47. Este al treilea magazin operat de Lidl in orasul de pe Bega.

In luna octombrie, Lidl marcheaza un an de prezenta pe piata romaneasca. Lidl va continua investitiile in Romania in paralel cu crearea de noi locuri de munca la nivel national. Lidl are in prezent mai mult de 3.000 de angajati in reteaua de magazine, centrele regionale de distributie si in sediul central.

Lidl este unul dintre cele mai mari lanturi de magazine din Europa, activand in peste 20 de tari europene si avand peste 100 de centre logistice ce asigura aprovizionarea celor aproximativ 9.000 de magazine. Cu peste 170.000 de angajati, Lidl se numara printre primii 10 comercianti de produse alimentare la nivel mondial.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content