FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Lidl da startul evenimentului Pro Sport cu bicicleta la mare

Lidl da startul evenimentului Pro Sport cu bicicleta la mare

Lantul de magazine de discount Lidl Romania participa la  evenimentului sportiv „Pro Sport cu bicicleta la mare”, eveniment la care se va da startul din parcarea magazinului aflat pe strada Liviu Rebreanu Nr.19 din Bucuresti Totodata, unul din punctele de alimentare de pe traseu va fi situat in parcarea magazinului Lidl din Slobozia.

Participantii sunt asteptati in sase puncte de alimentare pe tot parcursul traseului pentru refacerea fortelor. Pentru a recapatarea fortelor, compania Lidl le va da oferi participantilor alimente si apa plata. Totodata, Lidl a oferit fiecarui participant un set de produse de ciclism din gama Crivit Sport, compus din tricou de ciclism, geaca impermeabila si pompa pentru bicicleta.

„Am ales sa sprijinim acest eveniment, intrucat credem ca o viata activa cere practicarea sporturilor in aer liber. Nu este o noutate faptul ca, 15 minute de sport pe zi prelungesc speranta de viata cu pana la 3 ani, iar noi credem cu tarie in acest lucru”, a declarat, intr-un comunicat,  responsabilul pentru relatiile cu presa al Lidl România.

Magazinele Lidl au oferit o serie de produse destinate activitatilor sportive cu traditie in România: fitness, pilates, jogging, ciclism, tracking, schi, snowboard si pescuit.

Evenimentul „Pro Sport cu bicicleta la mare” a fost organizat pentru prima data in urma cu cinci ani de catre Lucian Mindruta si GeoBateSaua.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content