FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Lidl colaboreaza cu doi artisti romani la lansarea ultimului lor album

Lidl colaboreaza cu doi artisti romani la lansarea ultimului lor album

Lidl Romania, impreuna cu artistii Keo si Skizzo Skillz, lanseaza noul album “Skeo” care, incepand cu joi, 15 noiembrie, va fi disponibil in exclusivitate, timp de doua saptamani, pe rafturile magazinelor Lidl, la un pret de 4,99 RON/buc. Odata cu lansarea acestui album, in magazinele Lidl din toata tara va fi disponibila si o gama variata de instrumente muzicale, de la chitara acustica si keyboard, la chitara electrica cu amplificator si muzicuta.

Totodata, clientii Lidl vor putea achizitiona din magazinele Lidl si pantofii sport Nike „Revolution”, acelasi model cu cei folositi in videoclipul piesei „O singura noapte”, cel mai nou single al artistilor, inclus pe albumul „Skeo”. De asemenea, spotul TV produs de Lidl pentru promovarea articolelor muzicale, a pantofilor sport dar si a albumului „Skeo” este inspirat din videoclipul acestei melodii.

„Aceasta colaborare reprezinta o premiera in Romania, o initiativa similara nemaifiind luata de un alt retailer. Ne bucuram ca acest proiect a fost posibil dupa frumoasa noastra colaborare din vara acestui an, in cadrul turneului Mix Music Evolution. „Skeo” reprezinta mai mult decat un album muzical, acesta reprezinta un mix incredibil de elemente: avem albumul celor doi, un videoclip si un spot TV ce a pornit de la videoclip, in care am imbinat ofertele noastre din aceasta saptamana. Clientii pot veni in magazine pentru pantofii sport Nike „Revolution”, pentru articolele muzicale, dar si pentru albumul nou lansat”, a declarat Georgiana Tugearu, PR Manager Lidl Romania.

Lansarea albumului va beneficia si de o serie de sesiuni de autografe, incepand cu data de 15 noiembrie, atunci cand Keo si Skizzo Skillz se vor afla in magazinele Lidl din Petrosani, Targu Jiu, Ramnicu Valcea (magazinul Lidl din Str. Cosbuc nr. 2), Pitesti si Bucuresti (la magazinul Lidl din Bdul. Iuliu Maniu 8B), pentru intalniri cu fanii si sesiuni de autografe.

Cei doi artisti au contribuit si la realizarea catalogului de promovare al produselor Lidl pentru saptamana 12-18 noiembrie.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content