Lidl, cel mai activ retailer in luna februarie | Progresiv

Universul de retail modern s-a imbogatit in luna februarie cu 14 magazine, formatul vedeta fiind supermarketul. Germanii de la Lidl sunt cap de afis pe lista celor mai expansivi jucatori cu 5 deschideri ale sale, fiind urmat de Profi cu 3 magazine, Carrefour Express si Kaufland cu cate 2 inaugurari fiecare, in timp ce Mega Image, sub brandul Shop&Go si Penny Market au marcat cate o noua locatie. Lidl, cel mai activ retailer in luna februarie

Cu exceptia magazinului din Popesti-Leordeni, primul din aceasta localitate, Lidl a continuat expansiunea in orase precum Iasi, Timisoara sau Arad, unde deja avea o prezenta notabila, cu trei magazine.

Reteaua Profi, detinuta de fondul de investitii polonez Enterprise Investors, a deschis 3 unitati in luna februarie, ridicand numarul total de inaugurari pe 2014 la 5. Orasele bifate pe harta sunt Corabia, Giurgiu si Botosani.

Francezii de la Carrefour confirma strategia de dezvoltare pe segmentul de proximitate anuntata chiar de la inceputul anului si duce reteaua Express, pentru prima data, in Moldova, la Galati. Inafara magazinelor Express din Bucuresti si judetul Ilfov, Galati este al doilea oras din tara, dupa Brasov, unde grupul francez intra cu brandul de proximitate.

Kaufland este singurul retailer activ din segmentul hypermarket in 2014, consolidandu-si prezenta in orase ca Targu Mures, Oradea sau Targoviste, ultimele doua deschise in luna februarie.

Mega Image, unul dintre cei mai agresivi retaileri anul trecut, a deschis in februarie o singura unitate, sub brandul Shop&Go, in Bucuresti. Tot cu un magazin a plusat si discounterul Penny Market, care a deschis in zona Pipera din Capitala.

Accesati platforma www.universulderetail.ro pentru a urmari in timp real, gratuit, expansiunea retailerilor internationali in Romania.

AAylex One restaurant Cocorico in parteneriat cu Auchan
AAylex ONE deschide primul restaurant Cocorico în parteneriat cu Auchan
Grupul AAylex ONE, producătorul brandului de carne de pui Cocorico, demarează un parteneriat cu Auchan Retail România și lansează un nou concept...
ATAC Galati Atac by Auchan hipermarket discounter hiperdiscounter deschidere magazin nou. Vezi mai multe pe revistaprogresiv.ro.
ATAC by Auchan ajunge la cel de-al cincilea magazin
Auchan deschide un nou magazin ATAC Hiper Discount, formatul cu cele mai mici prețuri al rețelei, în Galați, după unitățile inaugurate în...
Logistica Supply chain colete transportatori firma de curierat. Colete trimise de la magazine si parteneri. Vezi pe revistaprogresiv.ro.
Packeta România ajunge la 1.800 magazine online și selleri parteneri
Packeta România, platformă digitală globală pentru ecommerce, parte din Packeta Group, anunță extinderea rețelei de magazine online și...
Nestle_rezultate financiare primul semestru 2024
Nestlé România, creștere organică de trei ori mai mare decât media grupului
Grupul Nestlé a înregistrat pentru primele șase luni ale acestui an o cifră de afaceri de 45 de miliarde de franci elvețieni, marcând un avans...