FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Lidl ar putea deschide 15 magazine pana la sfarsitul anului

Lidl ar putea deschide 15 magazine pana la sfarsitul anului

Obiectivul de expansiune al Lidl Romania pentru acest an este sa ajunga la o retea de pana la 160 de magazine pana la sfarsitul lui 2012, compania urmand sa reia procesul de expansiune in urmatoarele luni, potrivit reprezentantilor retailerului german cu profil de discount.

In prezent, compania detine o retea de 144 de magazine de discount pe piata romaneasca, astfel ca Lidl ar mai putea deschide in jur de 15 magazine in ultimele trei luni ale acestui an. De la inceputul lui 2012, Lidl a inaugurat 15 magazine in Romania.

Selectie de vinuri la Saptamana Franceza

Lidl aduce in magazinele sale o selectie de vinuri frantuzesti cu ocazia Saptamanii Franceze, care se desfasoara in toate magazinele Lidl in perioada 1 – 7 octombrie. Au fost selectate 23 de vinuri, cu preturi la raft intre 14,99 lei si 79,99 lei.

“Furnizorii au fost selectati cu mare atentie pentru ca ne-am dorit si ne dorim produse de cea mai înalta calitate. Totodata, am încercat sa pastram un raport calitate-pret cat mai convenabil, principalul nostru scop fiind acela de a facilita accesul la produse frantuzesti de calitate – vinuri si produse alimentare, pe care clien?ii si le doreau însa fie nu le gaseau pe piata romaneasca, fie nu si le puteau permite”, a declarat Georgiana Tugearu, PR Manager Lidl Romania.

Expertii vinul.ro au acordat fiecarei sticle din colectie una dintre medaliile de platina, de aur, de argint sau de bronz. Printre vinurile remarcate în mod deosebit de acestia s-au numarat: Chateau Rollan de By 2009, Valreas 2011, Cuvée Prestige Vacqueyras 2011, Chateau Perron 2009, vinuri cu constructii aromatice si structurale impresionante, elegante si cu personalitate.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content