FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Lidl ajunge la 140 de magazine in Romania

Lidl ajunge la 140 de magazine in Romania

Retailerul german cu profil de discount Lidl va deschide pe data de 6 iunie un nou magazin la Timisoara, pe Strada Miresei nr. 1, reteaua sa din Romania insumand in prezent 140 magazine.

Lidl continua concursul „3 minute de cumparaturi”, devenit deja traditie la fiecare deschidere de magazin. Astfel, in saptamana inaugurarii, toti clientii care au un cos de cumparaturi de minim 100 de lei au posibilitatea sa se inscrie la concursul „3 minute de cumparaturi”. Castigatorul intra in cursa contra cronometru de 3 minute in urma careia va pleca acasa cu tot ceea ce reuseste sa puna in cos.

Lidl va continua investitiile in Romania. Compania are in prezent mai mult de 3.300 de angajati in reteaua de magazine, centrele regionale de distributie si in sediul central.

Lidl este unul dintre cele mai mari lanturi de magazine din Europa, activand in peste 20 de ?ari europene si avand peste 100 de centre logistice ce asigura aprovizionarea celor aproximativ 9.000 de magazine. Cu peste 170.000 de angajati, Lidl se numara printre primii 10 retaileri de produse alimentare la nivel mondial.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content