FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Lidl aduce delicatese marca proprie in luna decembrie

Lidl aduce delicatese marca proprie in luna decembrie

Lidl va aduce pentru prima data in magazinele sale din Romania, o gama de produse de lux. Timp de patru saptamani, in perioada intre 3 si 30 decembrie, clientii Lidl vor avea la dispozitie saptamanal, delicatese din gama Deluxe.

In saptamana 3 – 9 decembrie, Lidl va aduce in magazine produse precum somon file, supa de homar, branza camembert, curcan cu castane in sos vanatoresc, ulei de nuci prajite, trufe dulci, braduti din foietaj, nuga de montelimar si multe altele.

Oferta din saptamana 10 – 16 decembrie vine cu produse  precum aperitiv cu somon si migdale, ulei de alune de padure, pate de ficat rafinat in diferite sortimente, carne de rata cu sos morel in foietaj, tort de frisca si martipan, trufe belgiene, supa de fructe de mare, scoici umplute, piept de rata afumat sau aperitive cu somon si branza.

Intre 17 si 23 decembrie, vor fi disponibile delicatese precum inele de creveti, rulouri crocante cu unt, cuburi de ciocolata, file de somon scotian afumat, terine frantuzesti, salam italienesc feliat sau miniprajiturele cu crema de ciocolata.

Lidl Romania, parte a grupului german de retail Schwarz, opereaza 154 de magazine de discount.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content